Вітаю Вас, Гість | RSS
Вівторок, 23.04.2024, 13:55
Головна » 2015 » Травень » 5 » Фестиваль "Творча обдарованість - 2015"
11:30
Фестиваль "Творча обдарованість - 2015"

Фестиваль «Творча обдарованість», який започатковано в районі у 2005 році, відзначив свій десятилітній ювілей гарними успіхами учнів та їх наставників.

Даний фестиваль – це спільна праця багатьох людей. Проводиться він традиційно з метою виявлення і підтримки переможців Всеукраїнських предметних олімпіад з базових і спеціальних дисциплін, переможців конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт МАН України, лідерів спортивних змагань, «перлинок» різноманітних обласних і Всеукраїнських конкурсів та фестивалів.

30 квітня 2015 року на урочистості в Палац культури ім. Лесі Українки міста Новограда-Волинського прибули учні та вчителі і нашої школи.

Цьогорічний фестиваль проводився за чотирма номінаціями:  «Інтелектуал», «Таланти позашкілля», «Ерудити», «Спортивна гордість». У двох із них було відзначено наших вихованців та іх наставників.

У номінації «Інтелектуал» відзначено призера обласного етапу Всеукраїнської предметної олімпіади з біології учня 8 класу Матвійчука Артема та вчителя нашої школи, яка його підготувала Ключник Галину Володимирівну.

У номінації «Спортивна гордість» відзначено учня 11 класу Марчука Любомира, як переможця обласних змагань з легкоатлетичного кросу та його наставника Подоляка Олександра Микитовича.

Підтримати нагороджених, створити святковий настрій всім присутнім допомагали:

  • танцювальний  колектив «Киківчаночка» з Киківської ЗОШ І-ІІІ ст. (художній керівник Тимощук Олена  Володимирівна),

  • вокальний ансамбль «Радість» Киківської ЗОШ І-ІІІ ст. (художній керівник Марчук Валентина Сергіївна),

  • веселого весняного подиху до глядацької зали впевнено внесли учні 4 класу Киківської ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом вчителя Процюк Ольги Миколаївни, продемонструвавши еко-фешн дрес-код "Весняна мода".

  • чудового настрою театрально-хореографічною композицією «Солоха», всім присутнім на фестивалі, допомогли  створити вчителі і учні також Киківської школи (художній керівник Тимощук Олена Володимирівна).

 

На завершення фестивалю його ведуча – директор районного центру творчості, спорту та туризму учнівської молоді Валентина Миколаївна Подкаура подарувала пісню «Моя Україно» і побажала всім міцного здоров’я, гарного настрою  та нових звершень.

Тож, дорогі наші вихованці  –  

Розвивайтеся, дерзайте, геніями виростайте!

Будьте першими в науці і високими душею.

Хай талант ваш розквітає під щасливою зорею!

 

Переглядів: 603 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz